Nyt jälleen täällä

Hei kaikki.

Viimeksi olen näköjään etsiskellyt töitä ja puhunut hieman nukketeatterista. Niihin asioihin onkin tullut paljon muutoksia. Anfangi johtuu siitä, leikin samalla uusilla julkaisu ominaisuuksilla.

Niin, muutokset. Olen tammikuussa aloittanut lastenohjaajan työt Jyväskylän seurakunnassa ja päässyt varsin nopeasti sisälle touhuihin. Saa nähdä mihin kaikkeen hauskaan ja outoonkin sitä jälleen tässä työssä päätyy.

Nukketeatterin saralla onkin tapahtunut kaikenlaista uutta ja hyvin jännittävää. Olen nimittäin perustanut vuosien epäröinnin, tunnustelun ja rohkeuden keräämisen jälkeen oman nukketeatterin. Sen sivuja voi käydä katsomassa täältä : Nukketeatteri Arkki. Nukketeatteri Arkin voi löytää myös Facebookista ja Instagramista, jos haluaa vilkuilla ja saa toki tykätä ja seuraillakin. Ps. Vapun päivänä 1.5 on uuden näytelmän ensi-ilta Vivamossa osana Vapun perhepäivää. Tulkaahan moikkaamaan, jos satutte siellä pyörimään 🙂

Uusia jännittäviä aikoja siis eletään. Seuraavaksi yritän kirjoitella hieman kokemuksia vauvateatterin elementtien käyttämisestä vauvaryhmässä (minulla on ilo ensimmäistä kertaa vetää sellaista ryhmää). Mukaan liitän myös yhden vetämäni hetken mallin.

Tässä kohtaan toivottelen vielä hyvää paastonajan loppua ja ihanaa kevään etenemistä.

-Jani-

Kommentit