Luomista luoden muovaillen

Tällä kertaa päätin käyttää muovailuvahaa kertomisen tukena. Olen jo pitkään halunnut kokeilla jotain tämän tapaista. Kertomukseksi valikoitui luominen. Ei liene kovin yllättävää näin keväällä 😉 Jokaisesta kokonaisuudesta muovattiin yksi elementti. Samalla kun kertomusta kerrottiin eteenpäin. Osa elementeistä, kuten lintu ja jänis oli pilkottu valmiiksi paloiksi kertomisen ja muovailun sujuvaistamiseksi. Alla oleva kuva on kuudennen päivän lopusta. Siis kuta kuinkin. Ensimmäiset lasten tekemät lisäykset ovat jo näkyvissä.

Edit. 11.5. Lapset saivat myös päättää tehtiinkö ihmisille pieni vai iso nenä tai minkälaiset korvat tai hiukset niille tehtäisiin.

Lepopäivänä kaikki hahmot käännettiin nukkumaan. Ihmiset makuulle, lintu kääntää päänsä sivulle jne.

IMG-20160504-WA0003

Kertomuksen jälkeen muutama poika jäi kanssani muovailemaan hetkeksi. Siinä hötäkässä ja innossa sai maailma myrkkykäärmeensä, kivet, sateenkaaren ja sai ihmiset jopa uudet peput yhden muovailijan toimesta. Hän oli niistä silmin nähden onnellinen. Aikuisen silmään lopputulos oli muovailuvahapallo laitettuna hännän näköiseksi pepun paikalle. Antaa lapsen idean kukkia tässäkin tapauksessa 🙂

IMG-20160504-WA0000

– Jani –

Kommentit